image
DOSTARCZAMY NAJLEPSZY SER

Oferta

Sery mieszamy w różnych proporcjach w zależności od potrzeb klienta. Proces zapewnia uzyskanie możliwie najlepszych właściwości – smaku, ciągliwości i topliwości dla danego produktu. Każde zamówienie realizowane jest indywidualnie i świeżo pakowane. Zlecenia przyjęte do godziny 14:00 realizujemy następnego dnia. Nie używamy antyzbrylaczy.

image
Tarte sery żółte lub białe (np. gouda lub mozzarellą)
Mieszanki serów żółtych z białymi
Mieszanki serów z produktami seropodobnymi

Jaki powinien być
idealny ser na pizze?

image
Ciągnący się, intensywny w smaku i nie przytłaczający innych składników. Dla każdej pizzerii jednak inny: dla włoskiej – ze znaczną przewagą mozzarelli, dla amerykańskiej – z dominującym ostrym smakiem goudy.

Produkcja
wiórków do pizzy

Konfekcjonowanie
wyrobów mięsnych

Produkcja
polskiego czosnku

Dystrybucja